Holding
Professionele holders
Het werk in de keuken is altijd een uitdaging: ruimte is vaak duur en de vraag naar culinaire hoogstandjes neemt toe. Elke keuken heeft dan baat bij cook&hold laden. Bij conventionele bereidingsmethoden worden vaak verwarmingselementen gebruikt die niet goed de juiste temperatuur behouden. Daarnaast verspreiden deze methoden de warmte niet gelijkmatig, zodat het gerecht niet consistent gaar wordt en het keukenpersoneel de oven, grill of kookplaat steeds in de gaten moet blijven houden. Precies daarom zijn holding laden zo’n waardevolle aanwinst voor professionele keukens. Omdat er geen schadelijke warmte, hete lucht en vocht binnendringen die ervoor zorgen dat de voedselkwaliteit afneemt, hebt u minder verspilling. Dat geldt vooral voor eiwitten, die hun sappen behouden en op natuurlijke wijze mals worden zodat u de beste voedselkwaliteit krijgt. Nobel kan u de juiste cook&hold laden of Cook*hold ovens adviseren. Vraag naar de mogelijkheden..
Alto ShaamÂ
Alto Shaam heeft een diverse range van producten. Voor elke wens, een oplossing.